PurityBloggen

Datalagring, Backup, DR- & Skytjenester

Skremmende Disaster Recovery tall

2 kommentarer

Halloween Backup Disaster Recovery

Disaster Recovery kan være en skrekkhistorie fra virkeligheten, her har du noen skremmende tall fra DRbenchmarks årlige spørreundersøkelse: The State of Global Recovery Preparedness, 2014

Du kommer til å trenge Disaster Recovery

Systemfeil, menneskelig svikt, strømbrudd, ekstremvær… Grunnene kan være mange, en ting er sikkert: Din bedrift kommer til å trenge Disaster Recovery.

1/ 3 har mistet tilgangen til kritiske applikasjoner i flere timer ila det siste året, mens 1 / 5 har mistet tilgangen i dagesvis. 1 / 4 oppgir at de har mistet tilgang til hele datasenteret for timer eller dager.

Kostnadene ved nedetid avhenger av mengden av kritiske data som er rammet og tiden det tar å gjenopprette dataene. 20 % anslår at nedetiden kostet mellom 50 000 og 5 millioner USD.

Få tester sin DR-plan

60 % har ikke en komplett DR-plan. 1 / 3 tester sin DR-plan 1-2 ganger i året, 1 / 4 tester aldri. Og mest skremmende: 65 % av de som tester består ikke sin egen test!

Kun 15 % har tilgang til automatiserte rapporter vedrørende DR-aktiviteter ( mangler du det også? Sjekk ut DR-løsningen fra Purity og Zerto!)

Dyrt med DR-testing

De fleste anslår at kostnader forbundet med DR-aktiviteter utgjør mellom 2 og 7 % av IT-budsjettet. Og 18 % sier at DR er for dyrt til å testes, 26 % anslå at det koster mellom 5000 og 50000 USD å teste.

Mangel på tid og kompetanse

21 % oppgir at de ikke har kompetansen som trengs for å effektivt utføre en DR-test. 36 % sier at de ikke har tid til å teste DR.

DRaaS – din viktigste skyinvestering

Disaster Recovery as a Service (DRaaS) er en av de mest essensielle skytjenestene på markedet i dag, fordi den hjelper IT-avdelingene til å takle sine største utfordringer, slik som å; sikre høy tilgjengelighet på kritiske applikasjoner til en lav kost, samtidig som mobiliteten øker.

Disaster Recovery er ofte utfordrende og kostbart, og de færreste har en tilfredsstillende DR-løsning i dag. Gode løsninger og godt utprøvde planer helt avgjørende for å lykkes med Disaster Recovery. Nedetid og tap av kritiske data kan føre til store økonomiske tap og andre fatale konsekvenser for mange bedrifter, og i verste fall ende med konkurs.

Innlegg av Marianne Granum, markedskoordinator i Purity IT.

2 thoughts on “Skremmende Disaster Recovery tall

  1. Tilbaketråkk: Skumle Disaster Recovery historier | PurityBloggen

  2. Tilbaketråkk: IT-Knask til helgen | PurityBloggen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s