PurityBloggen

Datalagring, Backup, DR- & Skytjenester

HPE kjøper Nimble Storage

Legg igjen en kommentar

HPE KJØPER NIMBLE STORAGE

Den 7.mars 2017 ble det annonsert at HPE kjøper Nimble storage. Grunnen for oppkjøpet er HPE sitt ønske om å øke sin lederrolle i flash storage markedet. Oppkjøpet gir enda større bredde til HPEs produktportfolio inne lagring, ettersom produktene til HPE og Nimble er komplementære. HPE forventer å øke veksten til Nimble teknologi ved hjelp av sitt svært sterke go-to-market maskineri.

hpe nimble

Komplementære produkter

Nimbles flash-teknologi er rettet mot midrange segmentet av markedet. Deres teknologi er komplementær med HPE sine skalerbare 3PAR løsninger, som dekker midrange til high-end løsninger. Dette oppkjøpet vil gjøre det mulig for HPE å levere et helt spekter av ledende flash storage løsninger for alle markedssegmenter.  Flash storage er et hurtigvoksende markedet, og et viktig element i dagens IT miljø som er sterkt preget av hybridteknologi.

HPE planlegger i tillegg å implementere Nimbles InfoSight plattform på tvers av sin lagringsportefølje, noe som vil bidra til en enklere supportopplevelse HPE kunder. InfoSight oppdager automatisk 90 prosent av alle incidents på kundens infrastruktur, og løser 85% av disse. Dette vil bidra til redusere tiden som kundens IT avdeling bruker på supportaktiviteter.

Purity er partner til både HPE og Nimble, og har erfaring med salg, vedlikehold og support på tvers av begge porteføljer. Ta kontakt med oss ved interesse for lagringsporteføljen til begge selskaper. Vi kan levere Nimble gjennom hele integrasjonsprosessen med HPE.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s