PurityBloggen

Datalagring, Backup, DR- & Skytjenester

Purity høyest sertifisert i Norge på Zerto

Legg igjen en kommentar

I mai ble Purity den bedriften i Norge som innehar de høyeste sertifiseringene på Zertos teknologi. Zerto leverer Disaster Recovery software til virtualiserte datasentere og cloud miljøer.

Mange bedrifter lever med forventninger om at deres tjenester være 100% tilgjengelige 24/7/365. I disse dager angripes bedrifters IT miljøer ofte utenfra, for eksempel via løsepengevirus som Wanna Cry. I tillegg risikerer alle bedrifter nedetid på grunn av menneskelige feil, systemfeil og katastrofer.

Uansett årsaken til nedetid, kan gjenopprette hele systemet ditt i løpet av minutter dersom du har en Disaster Recovery løsning fra Purity.

Purity bruker Zertos teknologi til å bygge spesialtilpassede DR løsninger til bedrifter som har nulltoleranse for nedetid. Vårt mål er å alltid ligge i teten både teknologisk og kompetansemessig på våre felt, og vi har derfor gjort et løft for å kunne vise til toppsertifiseringer på Zerto.

Purity Toppsertifisert Zerto

Vi sendte to av våre dyktige teknikere, Håvard Engelien (nr.3 fra venstre) og Anders Rønning (t.h) til Boston, USA for å gjennomgå et intensivt treningsprogram med avsluttende sertifiseringer. Begge besto med glans, og kom hjem til Norge som «Masters of Disaster». Her gratuleres de med bragden av Dan Mårtensson og Jacco Gunsing  Fra Zerto.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s