PurityBloggen

Datalagring, Backup, DR- & Skytjenester

Ny i Purity – Pål Tollefsrud

Legg igjen en kommentar

Den 01.september ønsket Purity Pål Tollefsrud velkommen til oss som nyeste ansatt på laget. Pål er ansatt som Enterprise Account Manager i Purity.

Pål kommer til Purity fra Hewlett Packard Enterprise. Pål kommer til oss fra HPE hvor han de siste 8,5 årene har jobbet i ulike stillinger, som blant annet Account Manager og Server Salgsspesialist.

Pål Tollefsrud

Vi i Purity er glade for å få en ny kollega med både god bransjekjennskap, i tillegg til solid kunnskap om teknologien til en av våre største partnere.

Pål legger til at han er veldig glad for å begynne i Purity, og ser frem til å være med på den videre reisen til selskapet. Han kjente godt til Purity fra tiden i HPE som en av de største kompetansepartnere på 3PAR lagring. Da han ønsket å ta steget fra hardware til tjenestesalg, så han det som positivt at Purity allerede er en etablert skytjenesteleverandør, og legger til at dette er en spennende tid å begynne i Purity, nå som Dustin er inne på eiersiden med sitt solide markedsapparat og offensive vekststrategi.

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s