PurityBloggen

Datalagring, Backup, DR- & Skytjenester

Om Purity

Gruppebilde

Purity er en spisset kompetansebedrift innen datalagring og backup. Vi har en sterk tilstedeværelse i de aller fleste segmenter av det norske markedet. Både som forbruker og i jobbsammenheng er du antagelig innom flere av våre løsninger daglig. Enten du skal bestille flybilletter, lese nettaviser, se annonser på nettet, se på tv, i banken eller lete etter olje i Nordsjøen, er sjansen stor for at en løsning levert av Purity er plassert i kulissene.

Vi leverer skreddersydde løsninger tilpasset enhver virksomhet og tilpassede skytjenester som Backup as a Service (BaaS), Disaster Recovery as a Service (DRaaS), Storage as a Service (SaaS) og skylagring.

PARTNERSKAP:
For å kunne tilby våre kunder løsninger etter deres ønsker og behov, har Purity inngått samarbeidsavtaler og partnerskap med en rekke av markedets beste leverandører. Deriblant; HP, Nimble Storage, Pure Storage, Zerto, ExaGrid, Coraid, Symantec, CommVault og Veeam. Purity håndterer salg, installasjon, support og konsulentbistand for våre løsninger.

SKREDDERSØM:
Ved å tilby skreddersøm på våre produkter, har vi løsninger som passer til enhver bedrifts behov. Vi har hjulpet mediebransjen, finansinstitusjoner, oljesektoren, hostingselskaper, offentlige og private virksomheter med å finne lagrings– og backupløsninger som møter deres unike ønsker og behov.

SUPPORT:
Purity tilbyr markedets beste support. Komplett lokalt delelager, dedikerte navngitte teknikere til hver løsning og ingen telefonkø, er deler av suksessoppskriften.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s